Bij Vlap vraag ik mij dan weer af of hij nu schijn is of een hele goeie

"Bij Vlap vraag ik mij dan weer af of hij nu schijn is of een hele goeie"

Gepubliceerd: vrijdag 23 augustus 2019 om 18:34vr 23-08-2019 om 18:34

Vincent Kompany kon als speler/coach van Anderlecht absoluut nog geen potten breken. Anderlecht telt pas twee punten na vier duels en nu wacht ook nog eens een kwartet lastige duels. Ex-trainer Aimé Anthuenis is niet gerust op een snelle ommekeer als hij naar het spelersmateriaal kijkt.

Anthuenis spreekt duidelijk uit dat hij Anderlecht geen goede ploeg vindt. "Neen. Het is ook geen sléchte ploeg. Het is een doorsnee ploeg. Een trainer die eind augustus bij manier van spreken al veertig spelers heeft geprobeerd, staat praktisch altijd bij de laatste drie - ge zijt u zot aan het zoeken naar iets dat werkt", laat Anthuenis optekenen in Het Laatste Nieuws.

In de ogen van de voormalige bondscoach is er nog veel mis met de Brusselaars. Zo stelt hij zich vragen bij de nieuwkomers op het middenveld. "Nasri heeft drie jaar stilgelegen en Chadli negen maanden. Daar moet je toch mee opletten. Op zeker moment raak je op die manier je vivaciteit kwijt. Bij Vlap vraag ik mij dan weer af of hij nu schijn is of een hele goeie. Is dat een topper? Ik weet niet..", uit Anthuenis openlijk zijn twijfels.

Tot slot geeft Anthunis mee dat het tempo wat hem betreft omhoog mag. "Waar ik niet van hou, is dat tik-tik-tik op hun eigen helft. Op die manier vráág je om druk van de tegenstander - Anderlecht moet sneller over de middenlijn."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Heeft Anderlecht een doorsnee ploeg?

Ja
63%
Nee
37%
(239 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws