Hazard gaat voor het allerhoogste met België: Hopen het EK te winnen

Hazard gaat voor het allerhoogste met België: "Hopen het EK te winnen"

Gepubliceerd: maandag 19 augustus 2019 om 17:16ma 19-08-2019 om 17:16

In september komen onze Rode Duivels nog eens in actie. Dan staan er wedstrijden tegen San Marino en Schotland op het programma. Bij twee overwinningen is de kwalificatie voor het EK 2020 al zo goed als binnen. En op dat toernooi willen onze Rode Duivels flink uitpakken.

Na de halve finales op het WK is het vertrouwen bijzonder groot bij de Rode Duivels. En dan vooral Eden Hazard. De superster wil voor het allerhoogste gaan met de nationale ploeg. "We hebben al twee competities verloren. We willen iets winnen, zeker voor deze generatie", klinkt het bij UEFA.com "Er is al veel gesproken over een gouden generatie. Dat is ook juist, want op papier hebben we veel goede spelers. Zeer goede spelers zelfs", zegt hij.

Het EK 2020 moet hét toernooi van de Rode Duivels. "Alle puzzelstukjes liggen nu op de juiste plaats om iets te winnen. Zoals we al gezegd hebben, we hebben een goed WK gespeeld, maar uiteindelijk wordt alleen Frankrijk herinnerd, aangezien zij gewonnen hebben. Het is aan ons om samen te blijven werken, elke dag plezier te blijven maken en natuurlijk hopen we het EK te winnen", besluit Hazard.

Lees meer over: Rode Duivels

Poll

Kunnen de Rode Duivels het EK winnen?

(236 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws