Preud'homme reageert op transfergeruchten: Er is niets concreet

Preud'homme reageert op transfergeruchten: "Er is niets concreet"

Gepubliceerd: maandag 19 augustus 2019 om 15:30ma 19-08-2019 om 15:30

Michel Preud'homme zette Mehdi Carcela zondag op de bank tegen Moeskroen. Carcela wordt al een tijdje aan een transfer gelinkt, maar dat is volgens Preud'homme niet de reden.

"Ik hoor en lees dat ook allemaal", aldus Preud'homme bij Het Laatste Nieuws. "Maar er is niks concreet. Die verhalen zijn trouwens niet nieuw, vorig seizoen en ook voor mijn komst waren er altijd weer geruchten. Voor mij is Mehdi Carcela op dit moment een speler van Standard, zoals ook Paul-José Mpoku dat is. Maar het klopt dat de maand augustus voor een coach niet de leukste is, door al die mogelijke transfers."

Toch startte Carcela niet in de basis. "Waarom Carcela op de bank begon? Alles staat hier in het teken van het clubbelang, niet in dat van de coach of een speler. Ik ben iedereen aan het klaarstomen voor de zware herfst- en wintermaanden. Als we straks drie wedstrijden per week voor de kiezen krijgen, moet iedereen op hetzelfde fysieke niveau staan. Daarom leek het mij nu aangewezen om Mpoku een uur of zelfs iets meer speeltijd te geven."

Poll

Denk je dat Carcela op 3 september nog voor Standard speelt?

(602 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws