Coutinho valt op laatste moment af bij Barça 'en maakt dit weekend nog transfer'

Coutinho valt op laatste moment af bij Barça 'en maakt dit weekend nog transfer'

Gepubliceerd: vrijdag 16 augustus 2019 om 20:26vr 16-08-2019 om 20:26

Philippe Coutinho lijkt zijn laatste wedstrijd voor FC Barcelona al gespeeld te hebben. De Braziliaanse spelmaker behoorde aanvankelijk tot de wedstrijdselectie voor het uitduel met Athletic Bilbao van vrijdagavond, maar zal niet op de bank zitten in San Mamés.

FC Barcelona bevestigt het nieuws vrijdagavond via de officiële kanalen, maar treedt niet in details. Volgens het Catalaanse medium RAC1 heeft een en ander te maken met een op handen zijnde transfer. Coutinho zou het met Bayern München eens zijn geworden over een transfer: de Braziliaan lijkt zondag naar Zuid-Duitsland af te reizen om de deal definitief te beklinken.

Der Kicker weet dat Coutinho genoemd wordt bij Bayern, maar houdt nog even een slag om de arm. Het Duitse medium weet dat Barça al enige tijd in gesprek is met Paris Saint-Germain over een transfer van Neymar en dat de Catalanen serieus overwegen om Coutinho als 'wisselgeld' in de deal te betrekken.

In Camp Nou lijkt hij in elk geval niet veel toekomst te hebben. FC Barcelona brak in januari 2018 zijn eigen transferrecord om Coutinho over te nemen van Liverpool, maar de spelmaker kon sindsdien niet zijn stempel drukken en is niet eens een onomstreden basisspeler.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws