Kompany kan Vanden Borre weer op het goede spoor zetten

"Kompany kan Vanden Borre weer op het goede spoor zetten"

Gepubliceerd: vrijdag 16 augustus 2019 om 13:25vr 16-08-2019 om 13:25

Anthony Vanden Borre (31) staat mogelijk voor een opmerkelijke rentree. Anderlecht zou de gestopte ex-Rode Duivel hebben gepolst voor een terugkeer. Commentator Eddy Demarez denkt dat Vanden Borre van waarde kan zijn voor paars-wit.

Demarez verwacht dat Vanden Borre immers in goed handen handen is bij Vincent Kompany. "Als er iemand is die Vanden Borre weer op het goeie spoor kan zetten, dan lijkt mij dat Kompany. Ze kennen elkaar al hun hele leven, zijn samen opgegroeid. De huidige speler-manager kan nog enigszins vat hebben op Vanden Borre", zegt Demarez bij Sporza.

Naast twijfels over zijn mentaliteit is het ook de vraag hoe fit Vanden Borre op dit moment is. "Hij heeft al twee jaar niet gevoetbald. Hij heeft wel een sterk lichaam, maar zal toch 2 à 3 maanden nodig hebben om wedstrijdfit te geraken. Hij zal in Dubai (waar hij coach is in een voetbalacademie, nvdr.) wel wat getraind hebben, maar dat zal toch niet veel voorstellen."

Nationale top
Mocht de offensieve rechtsback toch fit geraken, dan sluit Demarez een belangrijke rol niet uit. "Als hij 100% gefocust is, dan is hij nog altijd in staat om tot de besten van België te behoren. Dan zou hij nog een belangrijke rol kunnen spelen voor Anderlecht, bijvoorbeeld in de Play-Offs", klinkt het.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws