Mignolet naar Club Brugge, Vandenbempt: Ik vind het vroeg voor een topkeeper

Mignolet naar Club Brugge, Vandenbempt: "Ik vind het vroeg voor een topkeeper"

05-08-2019 10:16 Laatste update: 10:21
25

Simon Mignolet (31) keert terug naar België. Club Brugge kondigde de komst van de Rode Duivel aan, die inmiddels zijn medische testen al heeft afgelegd. De overstap van Liverpool naar Club Brugge vindt Peter Vandenbempt best opmerkelijk.

"De terugkeer van Simon Mignolet naar België is een zeer straffe stunt van Club Brugge", aldus  Vandenbempt bij Sporza. "Ik denk dat Mignolet een tijdje geleden niet meteen van plan was om al naar de Belgische competitie terug te keren, want het is hier is toch een veel lager niveau dan in de Premier League."

Met de komst van Mignolet lijkt het keeperscomplex van de voorbije jaren eindelijk achter de rug bij Club Brugge. "Op zijn 31e had Mignolet misschien toch wat anders voor ogen. Het is ook niet iemand die ineens een pak geld minder zal willen verdienen. Club Brugge heeft flink onderhandeld."

Toch vindt Vandenbempt het sterk dat Mignolet nu al voor Club Brugge kiest. "Want ik vind het toch redelijk vroeg voor een internationale topkeeper zoals Mignolet om alweer naar België terug te keren."