UPDATE: Voorzitter bevestigt: “We hebben geïnformeerd naar Anderlecht-speler”

UPDATE: Voorzitter bevestigt: “We hebben geïnformeerd naar Anderlecht-speler”

Gepubliceerd: zaterdag 27 juli 2019 om 18:17za 27-07-2019 om 18:17

Laatste update: zondag 28 juli 2019 om 11:11zo 28-07-2019 om 11:11

RSC Anderlecht heeft nog enkele belangrijke transferweken voor de boeg. Vooral op uitgaand vlak moet er nog heel wat gebeuren. Een oplossing voor Alexandru Chipciu is in de maak.

Het Laatste Nieuws meldt dat de Roemeense flankspeler kan terugkeren naar zijn thuisland. De topclub Steaua Boekarest hoopt de international nog steeds in huis te halen. Anderlecht betaalde zo'n 3,3 miljoen euro voor Chipciu, maar zou zich al tevreden stellen met een fractie van dat bedrag.

Na een goed eerste seizoen onder René Weiler deemsterde Chipciu helemaal weg. Hij raakte amper van de bank en werd uitgeleend aan Sparta Praag. Daar deed de Roemeen het niet slecht, maar besloot men toch om hem niet langer te houden.

Ook dit seizoen moet Chipciu niet rekenen op veel speeltijd bij Anderlecht. Hij kwam geen enkele keer in actie tijdens de voorbereiding.

Update 28/07, 11.11: Tegenover het Roemeense Sport heeft de voorzitter van Steau Boekarest de interesse in Alexandru Chipciu bevestigd: “We hebben geïnformeerd naar Chipciu”, laat Gigi Becali weten. Chipciu wordt al geruime tijd in verband gebracht met een terugkeer naar zijn thuisland.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Heeft Anderlecht Chipciu nog nodig?

(1122 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws