Clement over de kansen tegen Dynamo Kiev: "Ploeg inschatten is moeilijk"

22 juli om 18:40

Club Brugge vernam maandag dat het in de derde voorronde van de Champions League voorbij Dynamo Kiev moet zien te geraken. Club-trainer Philippe Clement vindt het lastig om de kansen van zijn ploeg in te schatten. Clement weet wel dat hij liever eerst thuis had gespeeld.

"Dat is geen voordeel, want we speelden liever eerst uit. Maar we weten dat we thuis dan volle bak moeten gaan", reageert hij op de app van Club Brugge. Clement denkt dat zijn groep wel zo goed als mogelijk voorbereid is op het belangrijke tweeluik. "Wij zijn zo klaar dat we kunnen zijn en we zijn nog niet klaar met onze transfers. Helemaal klaar zoals we binnen één à twee maanden zullen zijn, zullen we nog niet zijn", kondigt Clement nog actie aan.

Over de loting tegen Kiev zei hij verder: "Dat is een verre verplaatsing en de ploeg inschatten is moeilijk, want de mercato is nog gaande. We moeten ze nog scouten en ze moeten de Supercup tegen Shakhtar Donetsk nog spelen en dat zal een interessante partij zijn om te volgen", besluit Clement.