KAA Gent moet in derde voorronde tegen Larnaca of Levski Sofia

KAA Gent moet in derde voorronde tegen Larnaca of Levski Sofia

22-07-2019 14:00 Laatste update: 14:26
9

Door de uitsluiting van bekerwinnaar KV Mechelen mag KAA Gent alsnog in Europa aantreden. De manschappen van Jess Thorup zijn gekoppeld aan AEK Larnaca of Levski Sofia, als er tenminste gewonnen wordt van FC Viitorul.

KAA Gent moet donderdag al aan de bak tegen die Roemenen. Als de opleidingsclub opzij wordt gezet, dan wacht dus een trip naar Cyprus of Bulgarije. AEK Larnaca werd vorig seizoen tweede in Cyprus. Met Ivan Trickovski (ex-Club Brugge) en Florian Taulemesse (ex-Eupen) doen er twee namen een belletje rinkelen.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent wordt het in de Europa League, na winst tegen Viitorul, een partij tegen de winnaar in het duel tussen AEK Larnaca en Levski Sofia! Een haalbare kaart? #kaagent #europaleague #aagent #vadis #aeklarnaca #trickovski #levskisofia

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) op

Levski Sofia werd vorig seizoen pas derde in Bulgarije. Ook daar zien we met Nuno Reis een speler die ooit in de Belgische competitie uitkwam. Ten tijde van de samenwerking met Sporting Lissabon speelde hij namelijk nog twee seizoenen bij Cercle Brugge. De wedstrijden worden gespeeld op 8 en 15 augustus.

No Poll