Bölöni laat geen spaander heel van eigen speler: Hij heeft ons verraden

Bölöni laat geen spaander heel van eigen speler: "Hij heeft ons verraden"

Gepubliceerd: maandag 22 juli 2019 om 07:00ma 22-07-2019 om 07:00

Antwerp begint zondag aan het nieuwe seizoen met een wedstrijd tegen Eupen. Didier Lamkel Zé moet nog altijd meetrainen met de B-kern vanwege onprofessioneel gedrag. Dat laat duidelijk sporen na bij Laszlo Bölöni.

Bölöni kan het gedrag van zijn sterspeler niet verkroppen. "Met wat hij heeft gedaan ten aanzien van zijn club en ten aanzien van zijn ploegmaats heeft hij alle grenzen overschreden. Ik kan geen compromissen sluiten met iemand die het essentiële niet respecteert. En het essentiële, het belangrijkste, is het belang van de club. Daarna komt het belang van de groep en daarna mijn persoonlijk belang. Lamkel Zé heeft ons door zijn gedrag allemaal verraden", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Bölöni weet niet of het goedkomt met Lamkel Zé. "Ik geloof dat je pas een volwaardige prof bent als je honderd matchen op het hoogste niveau hebt gespeeld. Het is natuurlijk niet zo dat je na 99 nog geen volwaardige prof bent en na honderd wel. Maar een speler als Lamkel Zé, hoeveel matchen in eerste klasse heeft die gespeeld in zijn carrière? Vijftien? (27 in de Jupiler Pro League, red.). In die vijftien matchen werd hij twee keer uitgesloten. En de derde was niet ver weg. De carrière van Lamkel Zé is niet voorbij, maar hij moet zich nu toch wel herpakken."

Poll

Zien we Lamkel Zé nog ooit in het Antwerp-shirt?

(693 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws