Gerucht uit Frankrijk: 'Club Brugge voert gesprekken met beoogde linksback'

Gerucht uit Frankrijk: 'Club Brugge voert gesprekken met beoogde linksback'

Gepubliceerd: zondag 21 juli 2019 om 23:19zo 21-07-2019 om 23:19

Laatste update: woensdag 24 juli 2019 om 14:10wo 24-07-2019 om 14:10

Onder Philippe Clement zal Club Brugge komend seizoen meer dan waarschijnlijk in een 4-3-3 spelen. Met Eduard Sobol heeft Club Brugge al één linksachter in huis. Daar lijkt nog een tweede bij te gaan komen.

De voorbije weken en maanden werd Club Brugge meermaals gelinkt aan Bryan Oviedo. Tot een transfer kwam het nog niet, maar daar kan volgens The Northern Echo snel verandering in komen. Club Brugge heeft de Costa Ricaanse linksachter nog steeds op het verlanglijstje staan.

Sunderland staat niet weigerachtig tegenover een vertrek van Oviedo, die een bijzonder pittig loon heeft. Die looneisen lijken dan ook nog het grootste struikelblok te gaan vormen voor Club Brugge, dat niet bereid is om hem eenzelfde loon aan te bieden.

Club Brugge is overigens niet de enige ploeg die interesse toont. Zo worden ook Rosenborg en FC Kopenhagen genoemd als potentiële nieuwe clubs voor Oviedo.

Update 24/07, 14.10: Club Brugge maakt serieus werk van Bryan Oviedo. Althans, dat beweert een redacteur van het Franse voetbalmagazine Lucarne Opposée. Volgens zijn bronnen zijn Blauw-Zwart en Oviedo met elkaar in gesprek. Oviedo heeft nog een eenjarig contract bij Sunderland.

Poll

Heeft Club Brugge nog een LB nodig?

(456 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws