Hazard kan in voetsporen van coach Zidane treden: Moet hem ook lukken

Hazard kan in voetsporen van coach Zidane treden: "Moet hem ook lukken"

Gepubliceerd: zondag 21 juli 2019 om 15:45zo 21-07-2019 om 15:45

Eden Hazard is bezig aan zijn voorbereiding met Real Madrid, de club die liefst 100 miljoen euro voor hem heeft betaald. Zijn coach Zinédine Zidane weet dat Hazard de transfer nodig had. Hij moet dit seizoen nog beter worden, zo vertelt hij op zijn persconferentie.

"We kennen Eden, hij ís al een goeie speler", kon Het Nieuwsblad optekenen. "Hij is gedreven, scoort vlot en bewees bij zijn vorige clubs (Lille en Chelsea, red.) dat hij het verschil kan maken, wat gewoon erg belangrijk is in het huidige voetbal. Maar nu hebben wij hem in onze rangen en gaan wíj profiteren van zijn kwaliteiten."

Zidane hoopt nog progressie te zien, ook al is Hazard inmiddels 28. "Ik denk dat hij nog veel beter kan worden, ja. Maar dat hij een club als Real Madrid – een speciale club, dat weet iedereen – nódig had om nog een extra stap te zetten. Die leeftijd is geen probleem. Zelf kwam ik pas naar Real toen ik al 29 was, en toch leerde ik in de vijf daaropvolgende jaren nog heel wat bij. Ook voor Eden moet dat lukken. We rekenen er alvast op dat hij dit seizoen een belangrijke rol zal spelen."

Poll

Kan Hazard een even grote legende worden als Zidane?

(268 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws