Zaakwaarnemer Bale is woest en haalt uit naar Zidane: 'Het is een schande'

Zaakwaarnemer Bale is woest en haalt uit naar Zidane: 'Het is een schande'

Gepubliceerd: zondag 21 juli 2019 om 12:28zo 21-07-2019 om 12:28

Laatste update: zondag 21 juli 2019 om 12:29zo 21-07-2019 om 12:29

De zaakwaarnemer van Gareth Bale heeft woedend gereageerd op de uitspraken van Zinedine Zidane. De man uit Wales is volgens de trainer van Real Madrid hard op weg naar de uitgang van De Koninklijke, maar de manier waarop de Fransman dit communiceerde, zet kwaad bloed bij de agent van de linkspoot.

"Bale deed niet mee, omdat de club probeert hem te verkopen", werd Zidane door Spaanse media geciteerd. "Hoe eerder hij vertrekt, hoe beter. We zullen zien wat er de komende dagen gebeurt. Het is niet persoonlijk."

"Ik heb niets tegen Bale, maar ik moet beslissingen nemen. Zijn vertrek is een keuze van de trainer en ook van de speler, hij kent de situatie. Het is het beste voor iedereen dat onze wegen scheiden. Ik weet niet of het in de komende 24 of 48 uur is, maar de situatie zal veranderen en dat is voor iedereen het beste."

Jonathan Barnett, de zaakwaarnemer van Bale, heeft inmiddels gereageerd op de uitspraken van Zidane. "Het is een schande dat hij zo spreekt over iemand die zoveel voor Real heeft gedaan", zegt hij tegen ESPN. "Als hij gaat, is dat omdat het beter is voor Gareth en niet omdat Zidane hem loopt te pushen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws