Ik heb onderhandeld met Club Brugge, maar we zijn er niet uitgeraakt

"Ik heb onderhandeld met Club Brugge, maar we zijn er niet uitgeraakt"

Gepubliceerd: zaterdag 20 juli 2019 om 14:15za 20-07-2019 om 14:15

Club Brugge wilde deze zomer Gert Verheyen binnenhalen als nieuwe T2, maar die weigerde uiteindelijk. Verheyen kiest opnieuw voor een carrière als analist, zijn échte roeping.

"Het was vooral een keuze voor het andere: ­analist zijn", klinkt het in Het Nieuwsblad. "Ik wilde weer werken, vier maanden thuiszitten na KVO was genoeg. Als Club Brugge de enige mogelijkheid was, had ik allicht ja gezegd. En dan had ik dat met volle goesting gedaan. Ik heb lang gedacht dat het Club zou worden, maar op een bepaald moment moest er onder­handeld worden over een contract en daar zijn we niet uitgeraakt."

Net dan kreeg Verheyen een alternatief. "Er was dan dat aanbod van tv en later van jullie krant. Ik heb alles op een rijtje gezet: ik moest kiezen tussen de ene kant of de andere kant van de schutting."

"Bij het doorhakken van de knoop heb ik me één vraag gesteld: zou ik aan die voorwaarden assistent geworden zijn van Club Brugge, toen ik nog trainer was van de U19 en commentaar gaf op tv? Twee zaken die ik heel graag deed. Zou ik die dingen daarvoor hebben laten staan? Het antwoord was neen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Verheyen een goeie analist?

(346 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws