UPDATE: 'Sam sneed zichzelf twee keer in de vingers en vroeg te veel'

UPDATE: 'Sam sneed zichzelf twee keer in de vingers en vroeg te veel'

19-07-2019 16:40 Laatste update: 20-07-2019 07:55
19

Sidney Sam poseerde al met het shirt van RSC Anderlecht, maar dat zal de Duitser dan toch niet dragen. Anderlecht reageerde ondertussen op het feit dat Sam geen contract krijgt bij Anderlecht.

'Na lang overleg heeft de directie van RSC Anderlecht unaniem beslist Sidney Sam geen contract aan te bieden, omwille van andere prioriteiten in haar zoektocht naar versterking', liet Anderlecht aan Sportwereld weten.

De afgelopen dagen legde Sam na een proefperiode van enkele weken zijn medische testen af in Brussel. Daar slaagde hij voor, maar het was een publiek geheim dat niet iedereen binnen het bestuur van Anderlecht overtuigd was van de kwaliteiten van de voormalig ploeggenoot van Vincent Kompany bij Hamburg.

Update 20/07, 07.55: Het Nieuwsblad denkt te weten waarom Anderlecht en Sam niet tot een akkoord kwamen. Volgens de krant wilde Anderlecht Sam slechts een contract van één jaar voorschotelen, terwijl de Duitser voor een meerjarige deal ging. Ook zou het gewenste loon van Sam niet van de poes zijn.

No Poll