Invaller Hagi ziet Genk zonder moeite winnen van Lokomotiva Zagreb

14-07-2019 18:15
20

KRC Genk blijft overtuigen tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ook de partij tegen Lokomotiva Zagreb sloot het af met een overwinning: 3-0.

Mazzu begon met een sterke ploeg aan de partij, waarin onder andere Sander Berge en Theo Bongonda een basisplek kregen. Het overwicht was duidelijk voor Genk, maar het was wachten tot de 31e minuut voor er doelpunten vielen. Junya Ito opende de score voor Genk.

Mazzu koos ook voor praktisch dezelfde elf bij de start van de tweede helft. Enkel Danny Vukovic werd vervangen door Gaëtan Coucke. Ook na de pauze had Genk het makkelijk tegen de Kroaten.

Op doelpunten bleef het wachten. Mazzu bracht met nieuwkomer Hagi (ingevallen in minuut 71) en Manuel Benson wat meer schwung in de partij. Die laatste zorgde met twee doelpunten voor de 0-3 eindstand.

Daarmee blijft Genk winnen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Eerder won het van Eendracht Termien (2-5), Beringen (0-12) en Maccabi Tel Aviv (4-1).