'Juventus heeft De Ligt beet, verdediger niet mee op trainingskamp van Ajax'

'Juventus heeft De Ligt beet, verdediger niet mee op trainingskamp van Ajax'

Gepubliceerd: vrijdag 12 juli 2019 om 16:24vr 12-07-2019 om 16:24

Groot nieuws uit Amsterdam: Ajax en Juventus zijn akkoord over de transfersom van Matthijs de Ligt. Dat meldt De Telegraaf. De bekendmaking van de megadeal is daardoor een kwestie van tijd.

Ajax en Juventus hebben volgens De Telegraaf een akkoord bereikt over de transfersom van De Ligt. Vermoedelijk betalen de Italianen ongeveer 75 miljoen euro aan de Amsterdammers, inclusief bonussen. Woensdagavond verhoogde Juve het bod al naar 67 miljoen.

Het papierwerk is nu rond, waardoor niets een overstap van De Ligt naar Juventus nog in de weg staat. De negentienjarige verdediger gaat níet mee op trainingskamp met Ajax. De Amsterdammers reizen zaterdag zonder de aanvoerder af naar het Oostenrijkse Bramberg. 

Het is de bedoeling dat De Ligt op korte termijn wordt gepresenteerd door Juventus. Hij kan dan meteen mee op de Azië-tour van de Italiaanse kampioen. Het is algemeen bekend dat De Ligt al een tijdje persoonlijk akkoord is met Juve. In Turijn ligt een vijfjarig contract voor twaalf miljoen euro per jaar klaar.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws