OFFICIEEL: Knockaert verruilt Brighton & Hove Albion voor Fulham

OFFICIEEL: Knockaert verruilt Brighton & Hove Albion voor Fulham

Gepubliceerd: vrijdag 12 juli 2019 om 12:48vr 12-07-2019 om 12:48

Laatste update: zondag 21 juli 2019 om 19:07zo 21-07-2019 om 19:07

Fulham wil zo snel mogelijk terugkeren naar de Premier League. De Cottagers zijn daarom op zoek naar versterking. Volgens The Sun heeft Fulham nu haar vizier gericht op Anthony Knockaert. 

Knockaert kennen we in ons land natuurlijk nog van zijn korte passage bij Standard. In de zomer van 2015 arriveerde de Fransman in Luik. Een half seizoen later vertrok de aanvallende middenvelder alweer naar Brighton & Hove Albion.

Met Brighton & Hove Albion promoveerde Knockaert naar de Premier League. Bij de nieuwe ploeg was Leandro Trossard was hij de voorbije vier seizoenen basisspeler, maar Brighton zou toch willen meewerken aan een transfer.

Volgens The Sun is Fulham, dat vorig seizoen degradeerde uit de Premier League, bereid om zestien miljoen euro te betalen voor Knockaert. 

Update 20/07, 11.00: Het Engelse Sky Sports is ervan overtuigd dat Knockaert na drie jaar Brighton voor een nieuw avontuur kiest. Volgens het medium heeft de 27-jarige Fransman namelijk vrijdag zijn medische testen afgelegd bij Fulham, dat afgelopen seizoen uit de Premier League degradeerde.

Update 21/07, 19.07: Brighton & Hove Albion heeft de transfer bevestigd. The Seagulls bedanken 'Knocky' op de social media voor de herinneringen en laten weten dat hij voor de rest van het seizoen wordt uitgeleend aan Fulham. Er wordt geen melding gemaakt van een optie tot koop. Knockaert komt bij Fulham onder ander Denis Odoi en Aleksandar Mitrovic (beide ex-Anderlecht) tegen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws