VIDEOVERSLAG: Anderlecht boekt een knappe zege op het Portugese Benfica

VIDEOVERSLAG: Anderlecht boekt een knappe zege op het Portugese Benfica

Gepubliceerd: donderdag 11 juli 2019 om 12:24do 11-07-2019 om 12:24

RSC Anderlecht zit volop in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Woensdag oefende paars-wit tegen Benfica. De troepen van Vincent Kompany haalde het knap met 1-2 van Benfica.

De match stond bij Benfica in het teken van Jonas. De 35-jarige spits besloot zijn schoenen aan de haak te hangen en werd met een applauswissel bedankt voor bewezen diensten.

Terwijl bij Benfica de ouderdomsdeken afscheid nam, toonden de jonge garde van Anderlecht zich. Kompany zag van de zijlijn toe hoe onder meer Doku de achterhoede van Benfica aan de praat hield. De jonge flankspeler lag aan de 0-1 van Anderlecht. Hij leidde een eigen doelpunt in.

Via Thelin kwam Anderlecht op 0-2. De Zweed lijkt zich tijdens de voorbereiding in de gratie te spelen van Kompany. Het lijkt er zelfs op dat Thelin dit seizoen bij Anderlecht mag blijven.

Benfica scoorde nog tegen, maar Kompany – die zelf niet in actie kwam – zag zijn ploeg de overwinning pakken.

De opstelling van Anderlecht: Roef, Lutonda, Milic (60’ Guldix), Kayembe, Dewaele (46’ Kums), Doku (60’ Daskevics), Vlap (46’ Gerkens), Adzic (46’ El Kababri), Ait El Hadj (46’ Leoni), Sá (46’ Lawrence) en Isaac Thelin (46’ Dauda)

Poll

Moet Thelin een nieuwe kans krijgen bij Anderlecht?

(439 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws