Sensatie uit Ligue 1 krijgt er gegadigde bij: 'Op lijstje van vier bij Everton'

Sensatie uit Ligue 1 krijgt er gegadigde bij: 'Op lijstje van vier bij Everton'

Gepubliceerd: donderdag 11 juli 2019 om 10:12do 11-07-2019 om 10:12

Everton heeft zijn interesse in Nicolas Pepe kenbaar gemaakt bij Lille. Manager Marco Silva wil een linksbenige vleugelaanvaller voor de rechterflank aantrekken. Onder meer David Neres is ook nog altijd in beeld, meldt The Telegraph.

De Britse krant vermoedt dat de Braziliaan zo'n veertig miljoen euro kost, maar vraagt zich af of hoe waarschijnlijk een transfer naar Goodison Park is. Neres gaf zelf al aan te rekenen op nog een jaar Ajax. Ook Olympique Lyon-aanvaller Bertrand Traoré en Malcom van FC Barcelona staan op het lijstje van The Toffees. Met name Malcom lijkt een haalbaar doelwit. Hij mag voor 35 miljoen vertrekken van de Catalanen.

Daarmee is Malcom beduidend goedkoper dan Pepe, die zo'n 65 miljoen euro moet kosten. De 24-jarige Ivoriaan lijkt de voorkeur te genieten na een ijzersterk jaar in de Ligue 1, maar het is afwachten of Everton zo diep in de buidel wil tasten. Pepe werd eerder nog in verband gebracht met stadgenoot Liverpool, terwijl ook Internazionale en Atlético Madrid interesse hebben.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws