'PSG ziet Neymar graag vertrekken en hoopt op robuuste verdediger van Barça'

'PSG ziet Neymar graag vertrekken en hoopt op robuuste verdediger van Barça'

Gepubliceerd: dinsdag 9 juli 2019 om 23:36di 09-07-2019 om 23:36

De transfer van Neymar naar FC Barcelona komt steeds dichterbij. Dankzij de perikelen rondom de Braziliaan bij Paris Saint-Germain en het feit dat de Fransen een nieuwe centrale verdediger willen lijkt een overstap onoverkomelijk.

Als Barcelona en PSG tot overeenstemming komen over een transfer van Neymar, zal er een Blaugrana de omgekeerde weg bewandelen. Lang leek het er op dat de Fransen graag gebruik wilden maken van de diensten van Philippe Coutinho of Ousmane Dembélé, maar nu richt PSG volgens El Mundo Deportivo hun pijlen op een nieuwe centrale verdediger: Samuel Umtiti.

De Parijzenaars zoeken immers naar een nieuwe centrale verdediger en vingen al bot bij Matthijs de Ligt, Raphael Varane en Kalidou Koulibaly. Nu denken de beleidsbepalers in Parijs dat Samuel Umtiti onderdeel gemaakt kan worden van een ruildeal, waarbij Neymar naar Barcelona vertrekt en 'Big Sam' samen met een flinke som geld richting Parijs komt. Of Barça hieraan mee wil werken is nog maar de vraag, want zonder Umtiti houdt het nog maar drie centrale verdedigers in de selectie over.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws