'Zulte Waregem wil Harbaoui waardig vervangen, OHL-spits komt op proef'

'Zulte Waregem wil Harbaoui waardig vervangen, OHL-spits komt op proef'

08-07-2019 10:45 Laatste update: 10:46
10

Zulte Waregem heeft de smaak te pakken op de transfermarkt. Zaterdag stelde het twee nieuwe jongens voor, wat  de teller op zes bracht. Verder mag Benjamin Bambi (20) zich bewijzen aan de Gaverbeek. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Bambi is een centrumspits die uitkomt voor OH Leuven. Speelminuten bij het eerste elftal wist de jonge aanvaller nog niet vergaren, toch wordt Bambi als een mogelijke versterking gezien. De 20-jarige spits doorliep zijn hele jeugdopleiding bij OH Leuven, waarbij in het seizoen 2017-2018 aan KSK Heist uitgeleend werd.

Daarnaast heeft Zulte Waregem ook haar oog laten vallen op Keito Nakamura, een Japanner van amper achttien jaar. Essevee krijgt echter wel af te rekenen met concurrentie, want ook FC Twente en FC Groningen denken aan de komst van Nakamura.

Zes nieuwkomers
Afgelopen weekend legde Zulte Waregem nog George Timotheou en Nikos Kainourgios vast. In totaal haalde Essevee al zes nieuwe namen in huis. Wel speelde Zulte Waregem met Theo Bongonda en Hamdi Harbaoui (nog niet officieel) twee absolute smaakmakers kwijt.