OFFICIEEL: Waasland-Beveren heeft staf compleet met keeperstrainer van Anderlecht

OFFICIEEL: Waasland-Beveren heeft staf compleet met keeperstrainer van Anderlecht

Gepubliceerd: dinsdag 25 juni 2019 om 17:20di 25-06-2019 om 17:20

Keeperstrainer Sven Van der Jeugt verruilt de U21 van Anderlecht voor de hoofdmacht van Waasland-Beveren. De Waaslanders kondigen zijn komst via de eigen website aan, waarmee de technische staf voor 2019/20 rond is.

Van der Jeugt was amper een jaar aan de slag bij Anderlecht, nadat hij voordien de keepers van amateurclub Thes Sport trainde. Op Het Freethiel ondertekende hij dinsdag een contract voor onbepaalde duur. De 38-jarige Van der Jeugt zette vervolgens koers naar het Nederlandse Hoenderloo om zich aan te sluiten bij de selectie en zijn nieuwe collega's.

T1 Adnan Custovic heeft daarmee een volledig team om zich heen verzameld. Custovic zag Jonas Ivens naar Club Brugge trekken. Voor hem kwam de 57-jarige Geert Dirinck in de plaats. De technische staf bestaat verder uit Eric Dehaeseleer, Dirk Geeraerd (beide assistent), Johan Verelst (video-analist) en Jorèll Beyens (mental coach).

De nieuwe keeperstrainer is zelf ook prof geweest. Van der Jeugt debuteerde in het jaargang 2000/01 bij Anderlecht, om nadien nog namens Lierse SK, Sporting Lokeren en Sint-Truiden actief te zijn in de hoogste afdeling.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws