UPDATE: 'Makelaar van Trossard zonder akkoord teruggekeerd naar België'

UPDATE: 'Makelaar van Trossard zonder akkoord teruggekeerd naar België'

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2019 om 06:58ma 24-06-2019 om 06:58

Laatste update: maandag 24 juni 2019 om 11:14ma 24-06-2019 om 11:14

Niets lijkt een vertrek van Leandro Trossard bij Genk nog in de weg te staan. Op clubniveau is er een akkoord tussen Genk en Brighton. Nu moet Trossard nog een akkoord bereiken met de Engelse staartploeg.

Afgelopen weekend bereikten Brighton en Genk een akkoord over de transfer van Trossard. "Alles verliep in een correcte en constructieve sfeeré", bevestigt CEO Erik Gerits bij Het Nieuwsblad. "Met veel wederzijds respect. Eigenlijk zouden besprekingen over een transfer altijd zo moeten verlopen."

Op clubniveau dus een akkoord, maar nog niet op persoonlijk niveau. Makelaar Josy Comhair zag al een eerste keer rond de tafel met Brighton, maar vond nog geen akkoord met de club. De komende dagen wordt er verder onderhandeld tussen beide partijen.

Als er dan een akkoord wordt gevonden, ontvangt Genk een flinke som voor Trossard. Naar verluidt zijn The Seagulls bereid om tot twintig miljoen euro te betalen voor de kapitein van Genk.

Update 24/06, 11.14: Josy Comhair, de makelaar van Trossard, trok zondag naar Brighton, maar hij keerde zonder akkoord terug naar ons land. Dat meldt Sven Claes van Het Belang van Limburg.  Trossard zelf was niet van de partij. De Genk-smaakmaker stapte afgelopen weekend in het huwelijksbootje.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Trossard klaar voor een stap hogerop?

(1020 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws