UPDATE: Antwerp is duidelijk over vermeend akkoord: “Hij is niet te koop”

UPDATE: Antwerp is duidelijk over vermeend akkoord: “Hij is niet te koop”

Gepubliceerd: donderdag 20 juni 2019 om 08:26do 20-06-2019 om 08:26

Na een sterk seizoen, dat resulteerde in Europees voetbal, lijkt Royal Antwerp FC het nieuwe seizoen in een ander gelaat te zullen aanvatten. Jelle Van Damme werd al bedankt voor bewezen diensten en nu zou ook zijn maatje, Dino Arslanagic, op het punt van vertrekken staan.

Gazet van Antwerpen weet dat Arslanagic een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Fenerbahçe. De Turkse topclub heeft de mandekker een voorstel gedaan van twee seizoenen met optie op een bijkomend jaartje. Arslanagic zou die voorwaarden al aanvaard hebben. Onze landgenoot wil dus weg bij Antwerp.

Er blijft natuurlijk wel nog één struikelblok over: aangezien Arslanagic nog onder contract staat bij The Great Old, moet er een transfersom op tafel komen. Voorlopig is nog niet bekend hoeveel Fenerbahçe zou willen betalen voor de verdediger.

Arslanagic kwam in de zomer van 2017 over van Royal Excel Moeskroen, nadat hij eerder ervaring opdeed bij Standard Luik. In twee seizoenen in Deurne-Noord speelde hij nagenoeg alles. Aan de zijde van de eveneens vertrekkende Van Damme ontpopte hij zich tot een onwrikbare verdediger.

Update 20/06, 08.26: Dino Arslanagic zou dicht bij een vertrek bij Antwerp staan, maar volgens Sven Jaecques gaat de verdediger nergens heen. “Hij is niet te koop”, laat Jaecques aan Het Nieuwsblad weten.

Poll

Hoeveel geld zou Fenerbahçe moeten betalen voor Arslanagic?

(621 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws