Vrancken en KV Mechelen begonnen aan voorbereiding: Focus richting 1A

Vrancken en KV Mechelen begonnen aan voorbereiding: "Focus richting 1A"

Gepubliceerd: zaterdag 15 juni 2019 om 18:26za 15-06-2019 om 18:26

Wouter Vrancken en KV Mechelen zijn vrijdag gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De grote vraag is in welke reeks Malinwa zal terechtkomen. In de matchfixingzaak hangt de club nog altijd een degradatie boven het hoofd.

"Er verandert niets aan de trainingsprincipes en aan de mentaliteit die we willen zien. Wij blijven gefocust op onze voorbereiding richting 1A", vertelt Vrancken aan Sporza. "Onze voorbereiding verandert niet. Wij maken ons klaar voor een seizoen in 1A, want we zitten nog altijd in 1A. Het blijft een spel met een ronde bal tussen witte lijnen, dus voor ons verandert er niets."

Er blijft veel onzekerheid, maar Vrancken heeft vertrouwen in de beslissing die het Belgische Arbitragehof voor de Sport (BAS) zal nemen in de zaak. "Als je iemand hebt in het BAS die de zaak puur juridisch bekijkt, denk ik dat het wel goed zit. De Geschillencommissie doet uitspraken op basis van vermoedens en de bond is geen rechtssysteem. Maar ik ga er nog altijd van uit dat je onschuldig bent tot schuld bewezen is", besluit Vrancken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws