Koeman vol vertrouwen: 'Nederland is niet minder dan België'

Koeman vol vertrouwen: 'Nederland is niet minder dan België'

Gepubliceerd: maandag 10 juni 2019 om 21:08ma 10-06-2019 om 21:08

Nederland heeft zich tot in de finale van de Nations League weten te knokken. Daarin toonde Portugal zich echter de sterkste. Ondanks het verlies blijft het vertrouwen groot bij Oranje. En dan vooral bij bondscoach Ronald Koeman.

Volgens de bondscoach van Nederland is zijn land weer één van de beste landen van Europa. "Of we wat aan de Nations League gehad hebben? Ja, echt wel", zegt hij bij de NOS.

Koeman geeft aan dat Oranje zelfs even sterk is als de Rode Duivels. "We hebben tegen Engeland, Duitsland, Frankrijk en Portugal gespeeld. Ik denk dat het de sterkste landen in Europa zijn. Misschien hoort Spanje er nog bij. België? Wij zijn niets minder dan België", vertelt Koeman.

Desondanks werd er toch verloren in de finale van de Nations League. Koeman weet ook waarom. "We weten waar we vandaan komen, maar we weten ook waarin we ons kunnen verbeteren. Verdedigend en op het middenveld staat het goed. Laten we hopen dat we de komende jaren voorin meer krijgen. Dan winnen we aan creativiteit", besluit Koeman.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om 18u30 krijgen we een heerlijke topper in de Bundesliga! Wie zie jij winnen? #Dortmund #BorussiaDortmund #Bayern #BayernMunchen #Witsel #Lewandowski #Bundesliga

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Lees meer over: Rode Duivels

Poll

Heeft Koeman gelijk?

(234 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws