Komst Hazard brengt veel teweeg: Ze weten dat hij elk moment kan ontploffen

Komst Hazard brengt veel teweeg: "Ze weten dat hij elk moment kan ontploffen"

08-06-2019 12:20
2

Juan Lozano kwam tussen 1983 en 1985 tot 24 optredens in het shirt van Real Madrid. De voormalige balvirtuoos van Anderlecht is nog altijd een groot fan van De Koninklijk en steekt zijn blijdschap over de komst van Eden Hazard niet onder stoelen of banken. "Hier in Spanje zijn ze er al twee maanden over aan het schrijven. Hazard dit, Hazard dat. De mensen worden hier stilaan gek", klinkt het in Het Belang van Limburg.

De geboren Spanjaard is er gerust op dat Hazard gaat schitteren bij Real. "Hij is op dit moment één van de betere spelers ter wereld. Wat hij allemaal laat zien, is schitterend. Daar zit ik kraaiend van plezier naar te kijken. Neem die finale van de Europa League. Hoe hij daar Chelsea bij de hand nam en naar de zege leidde, dat is klasse. Als hij er moet staan, staat hij er. Dat vind ik fantastisch", looft Lozano.

Lozano verwacht dat Hazard ook de fans snel voor zich winnen. Al zijn de verwachtingen vanzelfsprekend torenhoog bij het kritische publiek. "Hij heeft het voordeel dat hij een goede reputatie heeft. Het zal hem krediet geven. Ze weten dat hij het kan. Ik verzeker je: als hij een paar van die typische Hazard-acties doet in elke match, krijgt hij het publiek mee. Dan hoeft hij nog niet de hele tijd fantastisch te spelen. Hij is Hazard en de mensen weten dat hij elk moment kan ontploffen", aldus Lozano.