'Arsenal en Lyon gaan vol voor Dennis, Club Brugge kan bod verwachten'

'Arsenal en Lyon gaan vol voor Dennis, Club Brugge kan bod verwachten'

06-06-2019 20:45
11

Emmanuel Dennis heeft zich met enkele goede prestaties afgelopen seizoen in de kijker gespeeld van buitenlandse club. Een transfer lijkt er deze zomer aan te gaan komen, al haakt één club al af.

Volgens het Turkse Fanatik toonde Fenerbahçe interesse in de Nigeriaanse aanvaller. Die club vindt de vraagprijs voor Dennis echter te gortig en haakt af voor Dennis. Er is ook stevige concurrentie voor Dennis, die op het verlanglijstje staat van verschillende buitenlandse topclubs.

Zo geeft de bron ook aan dat Arsenal en Olympique Lyon de aanvaller van Club Brugge in het vizier hebben. Beide clubs zouden ook tot rond de dertien á veertien miljoen euro bieden voor Dennis.

De 21-jarige Nigeriaan heeft nog een contract tot medio 2021 bij Club Brugge. Dit seizoen was hij goed voor zeven doelpunten en drie assists in 32 wedstrijden.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het wordt weer een drukke transferzomer in de JPL! Welke speler zal volgens jou het meeste opleveren? #jpl #clubbrugge #krcgenk #kaagent #rscanderlecht #standard #charleroi #stvv

A post shared by VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) on