Genk spreekt ambities uit voor 2019-2020: Daar brengen we graag verandering in

Genk spreekt ambities uit voor 2019-2020: "Daar brengen we graag verandering in"

04-06-2019 10:30
13

KRC Genk stelde Felice Mazzu maandag voor als nieuwe trainer. Hij moet de naar Club Brugge vertrokken Philippe Clement doen vergeten. Algemeen directeur Erik Gerits sprak zich meteen uit over de ambities voor volgend seizoen.

Dit seizoen behaalde Genk de vierde landstitel uit de clubgeschiedenis. Toch legt Gerits de lat niet meteen te hoog voor het volgende jaargang. "We willen ons op een comfortabele manier plaatsen voor play-off 1", klinkt het bescheiden bij Het Laatste Nieuws.

Ook in de Champions League wil Genk enkele mooie resultaten neerzetten. "We willen zo ver mogelijk doorstoten in de Beker van België én we willen een goed figuur slaan in de Champions League. De voorbije twee campagnes slaagden we er niet in om een wedstrijd te winnen, daar brengen we komend seizoen graag verandering in."

Genk-DNA
Dimitri de Condé is ervan overtuigd dat Genk met Mazzu de ideale trainer in huis haalde. "Hij is vastberaden om te slagen bij Genk. En het DNA zit goed: Felice is een strijder, een echte winnaar. De supporters mogen gerust zijn, ook volgend seizoen zullen de shirtjes van de spelers kletsnat zijn", vertelde hij op de clubwebsite.