'Staf Clement bij Club Brugge nog niet klaar, geen akkoord met Verheyen'

'Staf Clement bij Club Brugge nog niet klaar, geen akkoord met Verheyen'

29-05-2019 12:42
33

Philippe Clement werd woensdag officieel voorgesteld als de nieuwe trainer van Club Brugge. De nieuwe T1 van Blauw-Zwart krijgt ook een nieuwe staf.

Wie de nieuwe assistent wordt van Clement is officieel nog niet bekend. Volgens Het Laatste Nieuws is Gert Verheyen echter de grootste kandidaat. De ex-ploegmaat van Clement sprak al met Club Brugge, maar kwam nog niet tot een akkoord met de Bruggelingen. Dat akkoord lijkt nog maar een kwestie van dagen te zijn.

Naast Clement en Verheyen komt ook Carl Hoefkens als T4. De veertigjarige ex-verdediger van Club Brugge was dit seizoen assistent bij de beloften van Blauw-Zwart. Hij moet de nieuwe verbindingsman gaan worden tussen de beloften en de A-kern van Club Brugge.

"Mijn staf is nog niet af. We zijn gesprekken aan het voeren", gaf Clement aan tegenover Het Nieuwsblad. "Een aantal knopen hebben we nog niet doorgehakt. Met Gert Verheyen lopen er gesprekken. Johan Van Rumst (van KRC Genk) zou ik er graag bij hebben. Hij spreekt met de Club", aldus Clement.