OFFICIEEL: Van Geneugden krijgt twee belangrijke functies bij Lommel

OFFICIEEL: Van Geneugden krijgt twee belangrijke functies bij Lommel

05-06-2019 23:58
2

Ronny Van Geneugden zou wel eens heel snel terug aan een job kunnen geraken. Na zijn vertrek bij Malawi heeft hij nu uitstekende kaarten voor een job bij Lommel SK.

Het Belang Van Limburg weet dat uit betrouwbare bron. Van Geneugden staat dicht bij een akkoord met de club, maar het is niet duidelijk voor welke functie. Mogelijk wordt hij technisch directeur in Lommel. T1 wordt hij waarschijnlijk niet, want het bestuur heeft al het vertrouwen uitgesproken in Tom Van Imschoot.

Van Geneugden was tot voor kort bondscoach van Malawi. Daarvoor was hij coach van KRC Genk, Oud-Heverlee Leuven en Waasland-Beveren. Van Geneugden is geen onbekende in Lommel, want in de jaren negentig speelde hij daar vijf jaar lang.

Lommel haalt Van Geneugden vooral binnen omdat hij uitstekend kan werk met jonge spelers. Daardoor past hij in de visie van Udi Shochatovitch, de nieuwe eigenaar van de club.

UPDATE 05/06 23.58: Lommel SK heeft het nieuws inmiddels ook officieel bekend gemaakt. De Limburger keert terug naar België en krijgt twee belangrijke functies bij de club. Hij wordt sportief directeur en hoofd jeugdacademie.