Nainggolan maakt 'goal van 60 miljoen' voor Inter: Nu kan ik opslag vragen

Nainggolan maakt 'goal van 60 miljoen' voor Inter: "Nu kan ik opslag vragen"

27-05-2019 21:02

Radja Nainggolan maakte zich afgelopen weekend ontzettend belangrijk voor Internazionale. Met zijn doelpunt tegen Empoli hielp hij Inter aan een zege én kwalificatie voor de Champions League.

De middenvelder moest dit seizoen al afrekenen met heel wat kritiek. Met zijn doelpunt tegen Empoli gaf hij de criticasters toch lik op stuk.

"Dat ik een goal van 60 miljoen euro gemaakt heb (wat de kwalificatie voor de CL kan opleveren)? Ah, dan kan ik nu dus opslag vragen", lachte Nainggolan bij Sport Mediaset.

"Grapjes terzijde, ik heb gewoon mijn werk gedaan. Vecino deed het goed en dan had ik geluk dat de bal voor mijn voet viel", aldus Nainggolan.

Bij Inter zal het volgend seizoen echter zonder coach Luciano Spalletti moeten gebeuren. "Dat Spalletti moet vertrekken? Dat vind ik jammer, hij wou mij tenslotte hier. Hij is een grote trainer en heeft Inter naar de Champions League geleid. Daar verdient hij lof voor. Ik heb hem graag en ik hoop dat hij kan blijven doen wat hij graag doet", besluit Nainggolan.