Clement reageert na overstap: “Het is tijd om de kroon op het werk te zetten”

Clement reageert na overstap: “Het is tijd om de kroon op het werk te zetten”

Gepubliceerd: vrijdag 24 mei 2019 om 15:15vr 24-05-2019 om 15:15

Laatste update: vrijdag 24 mei 2019 om 15:45vr 24-05-2019 om 15:45

Philippe Clement is officieel de nieuwe trainer van Club Brugge. De oefenmeester werd landskampioen met KRC Genk, maar kiest ervoor om terug te keren op het oude nest.

Op de webstek van Club Brugge reageert Clement voor het eerst na zijn overstap. “Eerst en vooral wil ik de hele KRC Genk-familie bedanken. Ik had er een fantastische periode met als summum het behalen van de titel. Het was geen evidente beslissing om een keuze te maken tussen twee ploegen waarmee ik heel close ben.”

“Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt om terug naar Club te komen”, gaat Clement veder. “In Genk heb ik prijzen gepakt als speler en als trainer. Bij Club slaagde ik daar ook in als speler en assistent-coach en het is nu tijd om de kroon op het werk te zetten door ook bij Club prijzen te pakken als hoofdcoach.”

De staf zal nog worden aangevuld. “Verder kijk ik er naar uit om mee te werken aan de verdere professionalisering van de Club met het nieuwe oefencomplex in Westkapelle. We gaan nu verder de concrete invulling van de staf samen bespreken. Woensdag geven we meer informatie”, aldus Clement.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Philippe Clement verlaat @krcgenkofficial dan toch. Hij gaat aan de slag bij zijn ex-club @clubbrugge! #krcgenk #genk #clubbrugge #jpl

A post shared by VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) on

Poll

Snap jij de keuze van Clement?

(1498 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws