OFFICIEEL: Kroos verlengt na rampseizoen toch bij Real Madrid

OFFICIEEL: Kroos verlengt na rampseizoen toch bij Real Madrid

Gepubliceerd: maandag 20 mei 2019 om 10:53ma 20-05-2019 om 10:53

Laatste update: maandag 20 mei 2019 om 11:29ma 20-05-2019 om 11:29

Real Madrid heeft het contract van Toni Kroos opengebroken en verlengd tot de zomer van 2023. De Spaanse grootmacht laat dat maandagochtend via de officiële kanalen weten. 

De 29-jarige Kroos lag tot medio 2022 vast in Madrid. Aan zijn verbintenis is nu dus een jaar vastgeplakt. Kroos speelt sinds de zomer van 2014 voor Real. De Koninklijke nam de international van Duitsland destijds over van Bayern München.

In dienst van Real heeft in Kroos in de afgelopen vijf seizoenen de ene na de andere hoofdprijs veroverd. Drie keer won hij de Champions League en een keer werd Kroos met de club kampioen van de Primera Division. Met Bayern had Kroos ook al één keer (2013) de Champions League gewonnen. In Beieren werd hij drie keer landskampioen.

Real laat in een kort statement weten dat Kroos later op de dag een persconferentie geeft in stadion Santiago Bernabéu. De Koninklijke heeft een dramatisch seizoen achter de rug. In de Primera Division werd liefst twaalf keer verloren. Real eindigde op de derde plek, 19 punten achter kampioen en aartsrivaal FC Barcelona. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws