KAA Gent-speler moet nog ontploffen: “Ik kan meer dan ik heb laten zien

KAA Gent-speler moet nog ontploffen: “Ik kan meer dan ik heb laten zien"

Gepubliceerd: donderdag 16 mei 2019 om 07:31do 16-05-2019 om 07:31

Giorgi Kvilitaia krijgt niet veel speeltijd bij KAA Gent. De aanvaller scoorde dit seizoen drie keer, maar was tegen Standard Luik wel belangrijk met een assist. Kvilitaia hoopt op meer kansen bij de Buffalo’s.

De Georgische aanvaller begon in de basis in bekerfinale. Het weekend daarvoor begon ik tegen Genk voor het eerst aan een match", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. "Toen speelden we goed, ondanks de nederlaag. Ik keek uit naar de bekerfinale, een eerste prijs in mijn eerste jaar bij Gent zou fantastisch geweest zijn. Maar in voetbal kan je ook ontgoochelingen oplopen."

"Ik begon geblesseerd aan het seizoen en liep later een nieuwe blessure op”, gaat Kvilitaia verder. “Ik kreeg ook niet veel kansen, ik miste het veld. Ik kan je zeggen dat ik nog erg hongerig ben om te spelen. Ik hoop dat ik kansen krijg. Ik zal er klaar voor zijn, ook als het maar voor vijf of tien minuten is."

De 25-jarige aanvaller vindt dat hij meer in zijn mars heeft. "Ik kan meer dan ik tot nu toe heb laten zien. Het was moeilijk om twee keer terug te komen na een blessure. Als je dan geen kans krijgt, is het wachten en nog eens wachten. Als ik meer kansen zou krijgen, denk ik dat ik het team meer kan bijbrengen."

Poll

Moet hij meer kansen krijgen?

(279 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws