Czerniatynski voorspelt Antwerp - Anderlecht: Dat zal niet evident zijn

Czerniatynski voorspelt Antwerp - Anderlecht: "Dat zal niet evident zijn"

12-05-2019 13:10

Anderlecht boekte vorige zondag zijn eerste zege in Play-Off 1. Tegen Antwerp wil het op dat elan doorgaan, maar Alex Czerniatynski heeft zijn twijfels.

De voormalige spits van beide clubs denkt dat Antwerp het thuis zal halen. "Of Anderlecht kan winnen op Antwerp? Enkele jaren geleden had ik ja gezegd, maar nu ben ik veel minder zeker. Ik heb ze zien spelen tegen KAA Gent en was geschokt door hun gebrek aan vertrouwen. Behalve dan bij Yari Verscharen, die de zaak in handen neemt. Bovendien spelen ze in een stadion dat gaat uitbarsten, het zal niet evident zijn om punten te nemen", vertelt hij bij Sudpresse.

Ook de vierde plaats afpakken van Standard wordt volgens Czerniatynski moeilijk. "Dat zal echt lastig worden, maar ze moeten voor de hoogst mogelijke plaats gaan. Daarom snapte ik het gebrek aan ambitie bij de start van de Play-Offs niet. Ze waren al blij dat ze deelnamen aan Play-Off 1, terwijl ze normaal altijd voor de titel moeten spelen. We zijn streng voor Andnerlecht, maar dat is normaal."