Vanaken laat zich uit over een mogelijk vertrek bij Club Brugge

Vanaken laat zich uit over een mogelijk vertrek bij Club Brugge

10-05-2019 21:48
17

Hans Vanaken speelt al jaren voor Club Brugge. Hij wordt ook al een lange tijd gelinkt aan een vertrek naar het buitenland. Al is het lang niet zeker dat Vanaken ook wil vertrekken.

Vanaken staat niet meteen te springen om te vertrekken bij Blauw-Zwart. "Als er een leuke aanbieding komt, dan zal het er vooral van afhangen of het voor mezelf sportief een goede keuze is", zegt Vanaken in het Fanzine van The Blues of FC Bruges.

"En of het een land is waar ik me goed zou kunnen voelen. Ik vind het ook belangrijk dat mijn vrouw en familie zich goed voelen. Wat heb ik eraan om ergens in het buitenland te voetballen als ik niet gelukkig kan thuiskomen", geeft Vanaken aan.

Ambitie
Bij Club Brugge heeft Vanaken nochtans alles gewonnen wat er te winnen valt. "Ja, maar ik sta niet te springen om naar het buitenland te gaan. Dat heeft niet met een gebrek aan ambitie te maken, maar ik ben hier gewoon heel gelukkig in België", aldus Vanaken.

"Ik speel bij een topclub die elk jaar voor de prijzen speelt, waar ik beslissend kan zijn. Met Club heb ik nu al twee keer de titel gepakt, maar waarom geen derde of vierde keer? Lijkt me niets verkeerd mee", besluit hij.