UPDATE: ‘Club Brugge vindt akkoord over transfersom nieuwe aanwinst’

UPDATE: ‘Club Brugge vindt akkoord over transfersom nieuwe aanwinst’

08-05-2019 14:00 Laatste update: 13:56
9

Club Brugge wil de komende dagen de transfer van Kossounou Odilon afronden. Dat Blauw-Zwart vol voor de verdediger wil gaan, werd maandag nog maar eens duidelijk. CEO Vincent Mannaert verliet special voor Odilon vroegtijdig het Pro League Gala. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

De laatste dagen probeerden Club Brugge, KAA Gent en KRC Genk Odilon te overtuigen om naar België te komen. De centrale verdediger hapte toe op het voorstel van Blauw-Zwart. Maandag liet Odilon zijn Zweedse club Hammarby achter zich om naar ons land te vliegen.

Na een vlucht van circa twintig uur stond Mannaert op Odilon te wachten. Een teken dat Club Brugge de achttienjarige Ivoriaan maar wat graag wil hebben. Blauw-Zwart is ook bereid om drie miljoen euro voor de speler te betalen. Voor Hammarby is dat een transferrecord.

Update 08/05, 14.00: Het Belang van Limburg meldt dat er een akkoord is gevonden met het Zweedse Hammarby voor Odilon Kossounou. Het kostenplaatje zou zo’n 2,8 miljoen euro bedragen zonder bonussen. Eerder werd er gesproken over 3 miljoen euro.