Verrips brengt meer duidelijkheid over een mogelijk vertrek bij KV Mechelen

Verrips brengt meer duidelijkheid over een mogelijk vertrek bij KV Mechelen

06-05-2019 19:15

Michael Verrips was in de bekerfinale van de Croky Cup de grote uitblinker. Met enkele prachtige reddingen hield hij Malinwa helemaal recht. Hij is al het hele seizoen van grote waarde voor KV Mechelen en heeft zich daarmee in de kijker gespeeld van andere clubs.

Er wordt volop gespeculeerd over de toekomst van Verrips. De Nederlander laat zich zelf uit over een mogelijk nieuwe bestemming. Hij is niet van plan om te vertrekken, maar wil ook niet in 1B blijven voetballen.

"Mocht die situatie zich voordoen door 'de zaak', dan ga ik met pijn in het hart weg", zegt Verrips in Gazet van Antwerpen. "Op zo een manier wil je écht niet ­vertrekken. Als we naar 1A gaan, zie ik geen ­enkele reden om weg te gaan", klinkt het.

Zelfs bij promotie sluit hij een transfer echter niet uit. "Dat mag je als voetballer nooit doen. Er kunnen altijd dingen voorbijkomen die voor speler en club ideaal zijn. Maar daar ga ik niet vanuit. Pas op, de mensen in de sportieve cel gunnen me die volgende stap om me verder te ontwikkelen", aldus Verrips.