'Speurend Barcelona heeft komst van Onana nog altijd niet uit het hoofd gezet'

'Speurend Barcelona heeft komst van Onana nog altijd niet uit het hoofd gezet'

Gepubliceerd: maandag 6 mei 2019 om 16:00ma 06-05-2019 om 16:00

Nieuw contract of niet: FC Barcelona heeft de komst van André Onana in de zomer nog niet volledig uit het hoofd gezet. Dat meldt Marca. Ajax-goalie Onana is een van de kandidaten om de opvolger te worden van Jasper Cillessen, mocht hij inderdaad verkassen. 

Eind maart brak Ajax het contract van Onana (22) open. De verbintenis van de doelman uit Kameroen loopt nu tot medio 2022. Belangrijker: Onana sprak met zijn werkgever af dat hij nog zeker één seizoen in dienst blijft in Amsterdam. 

Ondanks die belofte heeft FC Barcelona, de oude club van Onana, de komst van de sluitpost naar Camp Nou nog niet volledig uit het hoofd gezet, weet Marca. Barça 'houdt de situatie rond Onana in de gaten' en 'heeft nog steeds contact met het management van de doelman'. Een transfer van Onana wordt volgens de Spaanse krant 'heel moeilijk, maar niet onmogelijk'. 

Barça rekent erop dat Cillessen (30) vertrekt uit Catalonië. Naast Onana zijn er nog twee andere doelmannen in beeld om in de voetsporen te treden van de nummer een van Oranje. Dat zijn Pau López (Real Betis) en Yann Sommer (Borussia Mönchengladbach). 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws