Depoitre over zijn toekomst en terugkeer naar België: “Dat sluit ik niet uit”

Depoitre over zijn toekomst en terugkeer naar België: “Dat sluit ik niet uit”

04-05-2019 10:44
6

Lauren Depoitre kijkt uit naar een vertrek bij Huddersfield Town. Het contract van de aanvaller loopt af. Tegenover Het Laatste Nieuws laat hij zich uit over zijn toekomstplannen.

Depoitre kan ingaan op een lucratief voorstel uit de MLS of zelfs China. "Ik heb het wel voor de Verenigde Staten. (enthousiast) Dat zou echt top zijn. Ik ben er al verschillende keren op reis geweest. Ach, ik sta voor alles open. Ook voor China, ja. Waarom niet? Het is niet mijn prioriteit, maar als je zo'n voorstel krijgt, ga je toch eens nadenken? Zelfs al is het een totaal andere cultuur en weet je eigenlijk niet wat je er kan verwachten. Ik moet gewoon de pro's en contra's afwegen, als de interesse concreet wordt."

Ook laat Depoitre zich uit over een terugkeer naar België. "Ik zou graag nog eens in België spelen. Alleen weet ik niet wanneer precies. Kijk, ik heb fantastische momenten meegemaakt in België. En dicht bij huis kunnen voetballen, is altijd leuk, want dan zitten je familie en vrienden elke match in het stadion. Dat is iets wat ik nu wel mis. Ik sluit zeker niet uit dat ik mijn carrière in België afsluit. Het maakt niet uit bij welke club. Nu, de vraag is eerder: 'Wie zal me dan nog willen?'" (lacht)

No Poll