Kums denkt dat Anderlecht penalty moest krijgen: Dat hadden ze ons gezegd

Kums denkt dat Anderlecht penalty moest krijgen: "Dat hadden ze ons gezegd"

28-04-2019 20:53
41

RSC Anderlecht heeft ook op de zesde speeldag van Play-Off 1 niet kunnen winnen. Paars-wit verloor met 1-0 van Club Brugge in het Jan Breydelstadion en blijft achter met 1 op 18. Sven Kums voelde zich echter een beetje bestolen na de match.

"Ik denk dat zij meer kansen hebben gekregen, maar dat was ook te verwachten. Het stond vrij goed bij ons", vertelt Kums voor de camera van Play Sports. "Maar ik denk dat wij ook een penalty mochten krijgen in de eerste helft (mogelijk handspel in de zestien, red.)."

"Ik denk dat Adrien (Trebel, red.) een speler uitkapt, en die doet dan een tackle waardoor zijn hand op de bal komt. Ik denk dat de regels niet helemaal duidelijk zijn. Bij ons hebben ze gezegd dat elk handspel in de zestien penalty is. En dat is dus totaal niet het geval."

Anderlecht maakte nochtans weinig aanspraak op één of meer punten. "Ik denk dat we wel kleine momenten hebben gehad in de tweede helft, maar offensief was het te weinig. We moeten nu proberen om tijdens de laatste wedstrijden punten te pakken", besluit Kums.