Veeg teken voor bekerfinale: 'Twee Gentenaars presteerden ondermaats tegen Genk'

Veeg teken voor bekerfinale: 'Twee Gentenaars presteerden ondermaats tegen Genk'

Gepubliceerd: zondag 28 april 2019 om 11:45zo 28-04-2019 om 11:45

KAA Gent kende geen al te beste generale repetitie voor de bekerfinale. Tegen KRC Genk ging het met het kleinste verschil onderuit (0-1). Het Nieuwsblad oordeelt dat twee spelers van Gent ondermaats presteerden.

Met name Arnaud Souquet en Alexander Sorloth vielen door de mand tegen de koploper uit de Jupiler Pro League. Vooral die laatste naam is opvallend, aangezien de Noor nog binnenkwam bij Gent met enkele glansprestaties. De laatste weken blijft daar echter bitter weinig van over.

Over Sorloth schrijft HNB het volgende: 'Bleke partij. Sinds het begin van de Play-Offs is hij zijn scherpte en frisheid van zijn stormachtig begin kwijt.'. Ook Souquet moest het ontgelden. 'Niet zuiver genoeg in de opbouw en bij voorzetten. Dat leidde zelfs een paar keer tot balverlies', luidt de analyse.

De vraag rijst nu of Jess Thorup zijn elftal door elkaar zal gooien tegen KV Mechelen komende woensdag. Na de huidige één op achttien in Play-Off 1 zal het vertrouwen van de Buffalo's alvast niet in het zenit staan.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Thorup zijn basiself veranderen tegen KV?

Ja
56%
Nee
44%
(237 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws