Thorup ziet probleem bij KAA Gent: Dan kruipt er twijfel in de kopjes

Thorup ziet probleem bij KAA Gent: "Dan kruipt er twijfel in de kopjes"

Gepubliceerd: zondag 21 april 2019 om 20:36zo 21-04-2019 om 20:36

KAA Gent heeft eindelijk een punt gepakt in Play-Off 1, zij het na een zoutloze partij tegen Anderlecht (0-0). Coach Jess Thorup zag dat zijn ploeg nog altijd moeite heeft met scoren.

"Ik weet niet goed of ik blij moet zijn met dit resultaat", steekt hij van wal bij Sporza. "Ik heb enerzijds het gevoel dat we hier hadden kunnen winnen, maar anderzijds had Anderlecht ook een aantal kansen. Een gelijkspel vind ik dus wel aanvaardbaar en wat me zeker tevreden stemt is de clean sheet."

KAA Gent begon behoorlijk slecht aan de match. "Over de eerste twintig minuten ben ik niet tevreden. We kwamen overal een stapje te laat en verloren de duels. Nadien krikten we ons niveau op en in de tweede helft vond ik ons met momenten zelfs de meest dominante ploeg."

Ook de afwerking stond niet op punt. "We hebben teveel kansen nodig om tot scoren te komen. Vandaag stond de paal in onze weg. Als onze aanvallers lang zonder doelpunten blijven, dan kruipt er soms twijfel in de kopjes, maar ik ben er zeker van dat ze binnenkort wel weer zullen beginnen scoren."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws