Hjulmand nog altijd in beeld bij Deense topclub: Een zeer opwindende kandidaat

Hjulmand nog altijd in beeld bij Deense topclub: "Een zeer opwindende kandidaat"

Gepubliceerd: vrijdag 19 april 2019 om 14:30vr 19-04-2019 om 14:30

Kasper Hjulmand wordt algemeen beschouwd als de belangrijkste kanshebber om de nieuwe hoofdcoach van Anderlecht te worden. In zijn vaderland Denemarken heeft topclub Brøndby zijn komst echter ook nog niet uit het hoofd gezet.

Brøndby, runner-up van het seizoen 2017/18 is sinds 18 februari al op zoek naar een nieuwe hoofdcoach. De Duitser Alexander Zorniger werd op straat gezet en vervangen door interim-trainer Martin Retov. Brøndby ziet door de huidige vijfde plaats in de Play-Offs geen basis om permanent door te gaan met Retov. Sportief directeur Ebbe Sand hoopt voor 1 mei de zoektocht af te sluiten en is Hjulmand daarbij nog niet uit het oog verloren.

Op de vraag of hij Hjulmand na eerdere lovende woorden nog altijd als kandidaat ziet, antwoordde Sand: "Het was een leidende vraag. Ik heb eerder gezegd dat Kasper Hjulmand een opwindende trainersnaam is. Misschien de grootste Deense trainersnaam op dit moment. Hij is een zeer opwindende kandidaat, dat is duidelijk", wordt hij geciteerd door het Deense 3point.

Lees ook: 'Anderlecht heeft drie opties voor nieuwe hoofdtrainer'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws