Broos wijst bericht uit de pers van de hand: ''Ik had geen gesprek met hem''

Broos wijst bericht uit de pers van de hand: ''Ik had geen gesprek met hem''

Gepubliceerd: donderdag 18 april 2019 om 10:13do 18-04-2019 om 10:13

Sinds Gert Verheyen op 6 maart jl. opstapte als trainer van KV Oostende gonst het van de speculaties over zijn opvolging. Woensdag dook de naam van Gido Caen, vooral bekend als ex-physical coach van Anderlecht, plots op. Interim-trainer en sportief directeur Hugo Broos besloot te reageren op dat laatste gerucht. 

Volgens Broos klopt het niet dat Caen een concrete kandidaat is. "Ik bijvoorbeeld in de pers dat Gino Caen in pole-positie ligt om de taak op zich te nemen. Dat klopt niet. Caen heeft inderdaad zijn kandidatuur ingediend maar ik had geen gesprek met hem", reageert Broos op de website van KVO

Broos vraagt nog even om geduld. "Communiceren over de aanstelling van de nieuwe hoofdtrainer zullen we dan ook doen wanneer alles in kannen en kruiken is. Ik schat dat dit ten laatste begin mei zal zijn. Intussen zal de pers wellicht lustig blijven speculeren."

Gesprekken

De sterke man van KVO gaf wel toe dat hij met twee andere sollicitanten rond de tafel heeft gezeten. "Wij zijn binnen KVO gericht op zoek naar een hoofdtrainer met een bepaalde dynamiek, een trainer met ambitie die aan de slag zal gaan met ons spelerspotentieel. Van de genoemde namen klopt het dat we hebben gesproken met Sven Vandenbroeck en Glen De Boeck", onthult Broos. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws