De Vlieger lacht met bondsprocureur Wagner: 'Another easy win'

De Vlieger lacht met bondsprocureur Wagner: 'Another easy win'

Gepubliceerd: donderdag 18 april 2019 om 11:30do 18-04-2019 om 11:30

Bondsprocureur Kris Wagner kreeg veel kritiek na zijn betoog voor de schorsing van Ruslan Malinovskyi. Ook analist Geert De Vlieger hield zich niet in. Nu komt de bondsprocureur met een reactie tegenover Gazet van Antwerpen.

De Vlieger was niet opgezet met de one-man show die Wagner opvoerde. "Er is op dit moment iemand eigenhandig het Belgisch voetbal onsterfelijke belachelijk aan het maken", zo liet de analist weten. Wagner liet vervolgens weten dat hij Geert De Vlieger niet kende, maar dat lijkt gewoon een sneer te zijn richting de voormalige Rode Duivel.

"Ik laat dat in het midden. Luister, zonder pretentieus te willen doen: ik wens een juridische strijd alleen aan te gaan met juristen. De enige strijd die ik met Geert De Vlieger gerust eens wil voeren, is samen eens gaan benchpressen (bankdrukken, red. ). Maar niet debatteren over juridische zaken", reageert Wagner.

Update 11.30: De Vlieger heeft via Twitter gereageerd op de uitdaging van Wagner. De analist kan een lach moeilijk onderdrukken en deelt nog een steek uit richting de bondsprocureur.

blockquote class="twitter-tweet" data-partner="tweetdeck">

Another easy win 😀💪🏼 #stoerzenne pic.twitter.com/JlV7QASeUA

— Geert De Vlieger (@devliegergeert) April 18, 2019

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws