Verschueren laat zich uit over eventuele terugkeer van Mbokani

Verschueren laat zich uit over eventuele terugkeer van Mbokani

09-04-2019 07:30 Laatste update: 07:48
5

Komt er een derde huwelijk tussen RSC Anderlecht en Dieumerci Mbokani? De kans bestaat, want Fabio Baglio, de makelaar van Mbokani, praat deze week met Michael Verschueren. Ondertussen probeert de manager van Anderlecht het transfergerucht de kaderen.

Verschueren probeert in Het Nieuwsblad de lippen soort van op elkaar te houden. "We gaan niet te veel info vrijgeven over transfers, want op dit moment is er niets aan de orde", aldus Verschueren in de krant.

Afgelopen zomer trok Mbokani naar Antwerp. Hein Vanhaezebrouck en Luc Devroe waren tegen een terugkeer naar Anderlecht. "Dat Mbokani hier een thema is, komt omdat ik eerder verklaard heb dat ik hem ongetwijfeld had laten tekenen als ik hier vorige zomer al de sportieve baas was. Meer niet.

Hattrick Mbokani
Bij Antwerp is Mbokani dit seizoen op dreef. De ondertussen 33-jarige aanvaller scoorde tien keer en gaf negen assists voor The Great Old. Afgelopen weekend was hij nog de Man van de Match tegen ... Anderlecht. Bij Anderlecht stond Mbokani tussen 2006 en 2007 en later tussen 2011 en 2013 al op de loonlijst.

Lees ook: Scheidsrechters speeldag vier van Play-Off 1 bekend, Boucaut krijgt hoofdrol