Antwerp geeft zich niet gewonnen: 'D'Onofrio heeft een afspraak met Mbokani'

Antwerp geeft zich niet gewonnen: 'D'Onofrio heeft een afspraak met Mbokani'

08-04-2019 12:50
6

Dieumerci Mbokani duwde zijn ex-club Anderlecht zondag nog dieper in de zorgen door Royal Antwerp FC in Brussel naar de drie punten te schieten. Mbokani werd op handen gedragen door de Anderlecht-fans, die Mbokani graag zien terug zien keren naar het Astridpark. Luciano D'Onofrio, sportieve baas bij Antwerp, wil een hernieuwde samenwerking voorkomen.

Mbokani beschikt komende zomer over een aflopend verbintenis bij The Great Old. Volgens Het Laatste Nieuws wil D'Onofrio spoedig praten over een contractverlening. 'De sterke man van Antwerp heeft een afspraak met zijn Congolese spits. Als de Play-Offs in hun beslissende plooi liggen, gaan ze aan tafel zitten. Mbokani weet dat en drijft zijn marktwaarde dan maar de lucht in', klinkt het.

De 33-jarige Mbokani heeft de deur voor Anderlecht overigens al wel op een kier gezet voor paars-wit. ''Een terugkeer? Waarom niet, ik sluit voor geen enkele ploeg de deur. Maar eerst proberen een Europees ticket af te dwingen met Antwerp'', liet hij na afloop optekenen.

Lees ook: Goots kijkt met open mond naar Mbokani: "Hij is de beste van België"